Lokalguiden Prospekt

Prospektering gjort enkelt

För ert företag som jobbar aktivt med sin lokaluthyrning

Få prospekt idag

Varför Lokalguidens Prospekt?

Lokalguidens tjänst Prospekt är till för alla företag som jobbar aktivt med sin lokaluthyrning, men även för er som vill ha en uppdaterad och aktuell översyn av marknaden.

Så här går det till

Aktuell databas

En aktuell databas

Vi har en stor databas med över 70 000 företag. Varje år bearbetar vi företagen genom våra intelligenta system samt via personliga kontakter.
Ni kan selektera på område, typ av lokal samt yta. Om ni är flera uthyrare kan ni också ha olika selekteringar. Allt för att ni ska få relevanta och aktuella leads.

Rätt information

Ni får information om företag, kontaktperson, vilken typ av lokal som företaget söker, hur aktivt det lokalsökande företaget är, hur länge som företaget varit lokalsökande och om kontraktet är uppsagt. Vill ni endast få information om aktiebolag går även detta att välja.

Rätt information
Leverans i rätt tid

Leverans i rätt tid

Prospekt är en färskvara och behöver levereras löpande. Därför levererar vi dem till er dagligen via mail. Utan krångel. Informationen kommer direkt till er som en pdf-fil.

Till rätt person

Som kund har ni möjlighet att registrera flera uthyrare för att på så vis kunna hålla bättre koll på era objekt. Upp till fyra stycken prospektmottagare stöds. Allt för att inget ska missas.

Till rätt person
Alltid tillgänglig

Alltid tillgängligt

Ni kan alltid logga in i ert administrationssystem som ingår utan extra kostnad. Här kan ni ta del av de prospekt som ni har erhållit med ytterligare möjlighet att sortera och söka.

För den seriösa uthyraren

Ligg steget före med Lokalguidens prospekttjänst.

0 +

Prospekt levererade varje månad

0 +

Unika användare av tjänsten

Sveriges hyresgästförmedlare för över 100 fastighetsägare

Beställ nu

från 2 900 kr i månaden exkl. moms

Ord.pris: 6 900 kr

Beställ

Detta säger våra kunder