Mina sidor

Jobba smartare med Lokalguidens Uthyrningssystem. Ta full kontroll över er organisation och era intressenter.

    Testa nu    

En heltäckande lösning för din organisation

Med Lokalguidens adminsystem har du och din organisation allt ni behöver för att lyckas med er lokaluthyrning. Hantera ert team med enkelhet och ta kontroll över er annonsering på ett ögonblick.

Uthyrningssystem

Era lokaler. Tillgängliggjorda.

Med Lokalguidens Uthyrningssystem blir hanteringen av ert lokalbestånd och vakanser snabbt och enkelt. Lägg upp era lokaler med några få steg.

Annonsera enkelt.

När en vakans uppstår är nästa hyresgäst bara ett klick bort. Välj att annonsera en eller flera av era lediga lokaler och objekten görs sökbara för de lokalsökande.

Leadsverktyg

Detaljerad information.

Varje månad förmedlar vi över 10 000 leads till våra annonsörer. Med Lokalguidens Leadssystem får du intressanta uppslag levererat direkt till dig – med detaljerad information om intressenten.

Rätt hyresgäst. I rätt tid.

Du hanterar enkelt dina mest intressanta leads genom att lägga till dom i din lista och får på så vis full kontroll över din uthyrningsprocess.

Administratörskonsol

Er organisation. Full kontroll.

För att ditt team ska lyckas behöver administrationen vara snabb och enkel. I Administratörskonsolen hanterar du enkelt din organisation med allt ifrån kontaktpersoner, företagsprofil, betalningar och abonnemang.

Statistik och Analys

Ta rätt beslut. Med rätt information.

Ta del av statistik om din annonsering och hur dina annonser konverterar för att kunna göra informerade ändringar. Varje lokalannons har också en indikator som låter dig veta hur du kan förbättra din annons.

Sveriges hyresgästförmedlare för över 100 fastighetsägare

Kom igång direkt

Testa nu

Detta säger våra kunder

Magasinet Lokalguiden levererar både nyheter och ger branschkännedom samtidigt som det är ett värdefullt marknadsföringsinstrument. Vi annonserar faktiskt ingen annanstans.  

Lennart Larsson, Husvärden

Lokalguiden har lyckats jobba mellan lokalsökande företag och fastighetsägare på ett personligt och kreativt sätt. Men även att ena branschen genom events och kunskap som utvecklar.

Catharina Gorthon, Serneke Group AB